Dinamo – Csikszereda se va juca în fața unui stadion arhiplin: „câinii“ pleacă de pe „Arcul de Triumf“

0
Publicat:

Dinamo a ajuns la al treilea baraj din ultimii ani! Și, de fiecare dată, miza a fost prezența în primul eșalon. Primul duel, cu Universitatea Cluj, a dus la retrogradarea roș-albilor, în 2022. Apoi, în 2023, „câinii“ au trecut de FC Argeș, în dublă manșă, și și-au asigurat revenirea în Superliga noastră.

Zeljko Kopic, antrenor Dinamo. FOTO: Facebook
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo. FOTO: Facebook

Acum, pentru trupa pregătită de Kopic urmează un alt play-off. Cel cu Csikszereda, care a ocupat ultimul loc în play-off-ul din „B“, însă are șansa unui baraj de promovare din cauza unor anomalii din fotbalul românesc despre care Adevărul a scris, pe larg, aici.

Într-o tentativă de a-și valorifica la maxim avantajul terenului propriu, conducătorii dinamoviști ar fi luat decizia de a muta meciul-tur, de pe „Arcul de Triumf“ pe „Arena Națională“, potrivit informațiilor obținute de iamsport.ro. Așadar, în loc să joace cu vreo 8.000 de fani în tribune, Dinamo poate beneficia de susținerea unui stadion „vulcanic“, cu peste 50.000 de oameni prezenți la confruntarea de luni, de la ora 20.00. Returul e programat pentru 27 mai, tot de la ora 20.00.

În celălalt baraj de menținere / promovare, se vor întâlni FC Botoșani și CS Mioveni. Turul se va juca pe 17 mai (ora 20.00), iar returul pe 24 mai (ora 20.00).

Partidele vor fi transmise în direct de Prima Sport, Digi Sport și Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite